Activiteiten voor bejaarden : alle activiteiten worden opgelijst in een aantal categorie├źn ( individueel of groep, sport, spel, koken, kwis, kijkboek, muziek, ... ). We geven ook de cognitieve en motorische moeilijkheidsgraad mee en duiden aan hoeveel inspanning deze activiteit vraagt om ze te organiseren. Per activiteit vind je een duidelijke beschrijving, eventueel modellen om uit te drukken, een lijst van benodigdheden. Kortom : alles wat je nodig hebt om een geslaagde activiteit te organiseren.

Thema's : een verjaardag, Pasen, zomer, reminiscentie, Sinterklaas, Halloween, de zee, Seniorenweek, verkiezingen, ... Het Animatiehuis reikt je een aantal thema's aan die je voor je animaties kan gebruiken. Per thema vind je een korte beschrijving, een aantal activiteiten die je kan geven en een paar idee├źn die je verder op weg kunnen zetten.

Vraag het aan : gebruik ons contactformulier om je tips te sturen, vragen, aanbevelingen, nieuws voor onze nieuwsbrief, ...

In onze blog vind je het laatste nieuws uit de sector, nieuws van je collega's, updates aan onze site, workshopnieuws, ...

Lid worden van het Animatiehuis is gratis.
Als lid kan je actief bijdragen tot Het Animatiehuis, je kan alle activiteiten gebruiken en je ervaringen met anderen delen. Heb je zelf een activiteit, dan werken we die graag uit voor jou en voegen we die toe aan het aanbod dat voor alle leden toegankelijk is.
Bovendien krijg je als lid toegang tot de activiteiten die we exclusief voor onze leden voorbehouden.
Wij respecteren natuurlijk je privacy : in geen geval geven wij je email adres of andere gegevens door aan derden.


Adverteren
Het Animatiehuis neemt gratis relevant nieuws voor de animatie & ergotherapiesector in de bejaardenzorg op. Adverteren op onze site kan, contacteer hiervoor ons secretariaat.
 

Site en al het materiaal hier gepubliceerd : Copyright 2013-2020 hetanimatiehuis.be